Barnföreställningar

För dig som söker:

SINGE är gutamål och betyder "sjunga"

Singe

IDA BLOMQVIST

BARNFÖRESTÄLLNINGAR

 

 

 

Idas musikaliska berättelser är interaktiva ”MINI-MUSIKALER” för och med barn i åldrarna 4-7.

 

I ”MINI-MUSIKALERNA” väljer Du själv om Du vill vara med på scenen och gestalta välkända karaktärer eller sitta i publiken och följa äventyret. Ida berättar, sjunger och spelar och barnen hjälper till att gestalta musikalen. Med fantasin som främsta verktyg tar vi oss igenom musikaliska berättelser. Musikaler kan skapas utifrån önskemål från beställaren. Föreställningarna kan göras med eller utan medmusiker.

 

Hej Astrid! (Speltid 30-40 min)

I Mini-musikalen ”Hej Astrid!” möter vi Emil i Lönneberga, Ronja Rövardotter och andra välkända karaktärer. Med den lilla magiska nyckeln låser vi upp olika sagor och sjunger och dramatiserar oss igenom sagorna.

 

En dalkullas vardag (Speltid 30-40 min)

Berättelsen utspelar sig på fäbodvallen Ärteråsen dit vi reser i fantasin. Vi kular och lockar på djur, sjunger, dramatiserar och dansar oss igenom en kullas vardag.

 

Alfons Åbergs kalasmusikal (Speltid 30-40 min)

I Alfons kalsmusikal gestaltar vi välkända karaktärer från sagovärlden som till exempel Pettsson, Findus, Mamma Mu och Pippi Långstrump. Vi firar Alfons genom att sjunga, spela teater och äta pannkakstårta.

 

Cirkus Musikant – Ett musikaliskt cirkusäventyr (Speltid 30-40 min)

Kom och var med och gestalta clowner, cirkushästar, skallerormar och annat som hör en cirkusföreställning till. Vi sjunger sånger som handlar om sånt vi kan möta på en cirkus.

 

  • Barnföreställning
  • Musiker
  • Pedagog

Som frilansande musiker och pedagog ägnar jag mig åt sång på olika sätt. Jag sysslar bland annat med barnföreställningar, folkmusik, kör och sångundervisning.